We don't see the things as they are. We see the things as we are.

Cei de langa

Cu pasii incetisori, asa fara zgomot a venit si primavara. Desi nu e foarte cald, se simte mirosul de vara. 😉

Ma gandeam zilele astea cat de important este sprijinul celor din jur pentru fiecare dintre noi. Indiferent daca vorbim despre partenerul de viata, prietenii, familia toti alcatuiesc grupul nostru de „suport”.

Admiram oamenii care au reusit sa scrie o carte, sa compuna cantece, sa picteze, sa joaca fotbal insa rar ne gandim la cei care au stat langa ei, mai ales in momentele dificile, la cei care i-au incurajat cand voiau sa renunte, care si-au oferit ajutorul in momentele de cumpana.

La fel de importanti sunt si cei care ne dau imboldul de a porni pe un drum care l-am dori insa frica ne retine. Toti avem nevoie unii de altii, de la vanzatorul de la magazin cu care schimbii cateva cuvinte si un zambet, la femeia de serviciu pe care o saluti cand treci grabit spre serviciu, la prietena careia te plangi de vremea de afara, la mama care te bate la cap sa mergi la doctor ca tusesti de prea multa vreme, la sotul care zangane oala in bucatarie, la catelul care te impinge cu botul… toate alcatuiesc micul nostru univers. Poate nu realizam insa toate acestea sunt motive sa fim recunoscatori, si tuturor vreau sa le trimit un gand bun, acum la inceput de primavara. 🙂

Cris

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: