We don't see the things as they are. We see the things as we are.

Pasii marunti

Se spune ca fiecare schimbare incepe cu un mic pas, uneori mai lunecam de la drumul pe care l-am ales, alteori suntem descurajati… e atat de greu, drumul atat de lung… apoi revenim hotarati ca putem.

Schimbarile profunde, renuntarea la vechile drumuri batatorite cer timp, motivatie, energie asa ca pasii marunti sunt forte importanti. Asa, ca si cum am invata sa mergem din nou, un pas inaintea celuilalt. Fiecare pas inainte e o mica victorie. Uneori nu pare asa pentru ca avem asteptari mari; si care dorim sa se petreaca daca se poate maine chiar. 🙂

Cand ne apropriem de ceea ce dorim uneori intram in panica, ne speriem… oare este asa cum ne asteptam? Oare nu mai este ceva ce ne-a scapat? Oare… oare? Atunci avem nevoie de timp, sa ne acord timp sa realizam ce simtim, ce ne dorim; este cel mai benefic lucru pe care il putem face pentru noi.

Multi avem tendinta de a ne scufunda in munca cand evenimentele ne bulverseaza (aici ma recunosc vinovata!), insa nu e cel mai bun lucru. Cu exceptia faptului ca ajungem sa ne epuizam; gandurile, sentimentele tot ne vor ajunge din urma si vom fi nevoiti sa le facem fata ca sa putem merge mai departe.

In concluzie chiar daca la prima vedere nu par impresionanti politica pasilor marunti in unele cazuri este benefica si aduce beneficii pe termen lung.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: