We don't see the things as they are. We see the things as we are.

De atata alergat

Intr-o lume in care timpul este cel mai important inamic, in care nu avem timp pentru nimic, si facem doar ceea ce „trebuie” nu ceea ce vrem, in care suntem asaltati de tot felul de mesaje: o femeie este frumoasa, doar daca este slaba; avem modele pe scena, in reviste avem femei fantastice care sunt elegante, care lucreaza avand o cariera de succes, sunt sotii si mame foarte bune,gospodine desavarsite, care pot face orice pentru ca au energie, talent si timp si uite asa… apare modelul femeii fantastice.

Desi femei inteligente, rationale, avand capul pe umeri cum se mai zice; tot ne lasam afectate de idei de genul: pentru ca esti femeie trebuie sa te sacrifici, pentru sot, familie, etc; un barbat are nevoie de o femeie obedienta, care este dispusa sa ii indeplineasca orice dorinta la orice ora din noapte sau zi, dorintele tale sunt pe plan secundar firesc! Din cand in cand ne mai oprim din alergat si realizam: hmmm de atata alergat am uitat ceva foarte important: cum ramane cu mine? cum ramane cu nevoile mele? De ce sa nu ma gandesc, oare aceasta relatie ma satisface? Oare ce imi ofera el este de ajuns pentru mine?

Un alt lucru care ma pune pe ganduri este mesajul transmis de bunicile noastre, de mamele noastre, uneori chiar si de prietenele noastre; femeia este realizata doar daca este intr-o relatie, daca il are pe EL magnificul, care ii poate rezolva orice problema.

Oare chiar asta isi doresc barbatii? O femeie fara personalitate, dispusa sa faca orice doar pentru nu fi singura? Oare avand acest tip de atitudine nu cumva chiar si el este cel injosit? Adica daca este el sau altul nu conteaza, insa cu siguranta avem nevoie de cineva… Cata vreme nu putem fi fericiti traind cu noi insine, cum putem face pe altii responsabili pentru fericirea noastra?

De atata alergat dupa partenerul potrivit, dupa relatia „perfecta” nu uitam oare uneori sa traim bucuria detaliilor mici? De atata alergat nu uitam oare sa ne traim viata?

Cris

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: