We don't see the things as they are. We see the things as we are.

La un anumit punct al vietii, toti am avut senzatia de deja vu, am avut parte de coincindente strainii, si fiecare s-a intrebat… oare ce inseamna asta? De ce anumite lucruri se tot repeta? Uneori cu cat te indepartezi mai mult de ceva cu atat mai mult atragem acel lucru spre noi… Legea atractiei o stim cu toti, cu cat te concentrezi mai mult pe un lucru, indiferent daca este pozitiv sau negativ, el va aparea la un anumit moment in viata noastra… deci atentie pe ce va concentrati… 😉
Stiintific unele lucruri pot fi explicate… am preluat anumite mesaje de la parinti si suntem atrasi de acele persoane care ne pot confirma aceste mesaje sau care au mesaje asemanatoare. Avem anumite tipare si ne concentram spre respectarea lor, des nu realizam ca in afara acestor tipare exista alte lucruri, ca mai exista si alte variante decat cele obisnuite, familiare. Deci lucrurile nu sunt intamplatoare nu suntem niste pioni ai destinului. Ce facem totusi cand anumite lucruri se incapataneaza sa reapara?

In cateva articole citite am intalnit aceste idei:
– Dupa cum sustin invataturile budhiste, sufletele pereche se regasesc, in aceasta viata, dupa o serie de expereinte traite impreuna in vieti anterioare. Ele trebuie sa continue ceea ce au inceput atunci si au o menire pe care o pot duce la indeplinire numai impreuna.

– Cand apare o intalnire karmica, atunci aceasta va fi precedata de tot felul de coincidente stranii. Cei doi vor fi intamplator intr-un loc anume, se vor reintalni intamplator, vor fi mai multe situatii care arata in mod clar ca mana destinului este in joc si nu liberul arbitru al persoanelor.Ce trebuie inteles este ca nu veti putea fugi de o intalnirea karmica. Inevitabilul se va intampla si veti fi prinsi intr-un anumit tip de relatie cu persoana respectiva.

– Un alt lucru dupa care puteti recunoaste o intalnire karmica este intensitatea emotiilor voastre si faptul ca va tulbura. Chiar si cand va intalniti cu un vechi prieten aveti o stare emotionala intensa cu ocazia revederii. Ganditi-va ca o reintalnire karmica este posibila doar intre persoane care au trait lucruri foarte intense impreuna. Nu trebuie sa va mire de impactul emotional pe care il traiti alaturi de persoana respectiva. Fata de respectiva persoana veti simti instantaneu atractie, sau respingere, o anumita tensiune. Daca aveti anumite abilitati parapsihice latente, puteti sa experimentati telepatia cu acea persoana

Acestea sunt doar cateva idei culese de prin articole, daca doriti mai multe informatii puteti accesa:
http://www.esoterism.ro/ro/intkarmica.php

Ce parere aveti? Ati trecut prin astfel de evenimente? Totul este o simpla coincidenta sau exista intalniri karmice?
Cris

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: