We don't see the things as they are. We see the things as we are.

Diferente

Am lipsit cateva zile de pe aici, nu pentru ca as fi fost prin vacanta ci pentru ca nu am avut conexiune la net, astazi a fost rezolvata in doar 20 de secunde… (asta e, daca te pricepi rezolvi in 20 de secunde, daca nu stai 4 zile fara net, ca mine 😉

Zilele trecute ma gandeam ca oamenii au diverse sisteme de valori, privesc viata din perspective diferite, si da, suntem foarte diferiti. Diferenta este des un lucru bun, am fi groaznici de plictisitori daca am fi toti la fel. Cum ne-am mai putea deosebi unii de altii daca toti am putea fi integrati in aceeasi sablon? Perspectivele diferite aduc si ele abordari diferite, iar abordarile diferite aduc idei, perspective noi. Ce faci totusi cand diferentele intre partenerii raman totusi prea mari?

Daca in rand femeilor e raspandita ideea ca daca nu esti intr-o relatie inseamna ca nu esti realizata, destul de des si in cazul barbatilor intalnim ideea ca a fi cu cineva e sinonim cu a renunta la libertate. Personal consider ca pastrarea individualitatii in cadrul cuplului e un element esential pentru o relatie armonioasa, ce se intampla totusi daca se ofera prea multa libertate?

Ce se intampla atunci cand dupa o perioada lunga impreauna celalat continua sa ia decizii ce afecteaza intreaga familie fara sa se consulte cu partenerul? Ce se intampla partenerul se trezeste in fata faptului implinit? Sau ce se intampla atunci cand descopera ca anumite „detalii” importante au fost omise? Ce se intampla cand acel lucru s-a mai intamplat si s-au discutat deja? Ce se poate face atunci?

Astept parerile voastre…
Cris

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: