We don't see the things as they are. We see the things as we are.

Zi de rasfat

Printre lucrurile ce am dorit sa le fac, a fost sa imi iau o zi pe saptamana care sa fie pentru mine si pentru trupul meu… deci de dimineata un pic la strand, apoi o masca in par ca dupa atata clor din piscina sigur merita sa parul meu un mic rasfat. 😉 Apoi un pic de peling si o baie prelungita cu ulei de lavanda… Ce bucurie!

Voi incheia cu un masaj usor cu crema hidratanta, pe pielea usor incinsa de soarele de afara.  Si cateva ore de somn asa pentru frumusete, pentru ca nu-i asa ca stiati ca:

Somnul de dupa amiaza mai este denumit si somnul de frumusete pentru ca organismul are ragaz de a-si reface structura celulara si de a-si restabili echilibrul general normal. Mai mult, in timpul somnului, productia de colagen este accelerata, el fiind principalul factor care determina sanatatea pielii tale.

Cresterea sistemului imunitar este un alt efect al somnului de frumusete. Acest lucru nu inseamna numai un organism intarit, care poate face fata racelilor, oricarui virus ori bacterie. Favorizeaza refacerea tesuturilor, intregului metabolim, iar acest lucru poate fi observat inclusiv la nivelul tenului.

Specialistii sunt de parere ca somnul de frumusete are si importante beneficii asupra restabilirii sistemului afectiv si a stabilitatii emotionale. Ati vazut cate motive sunt pentru a „fura” cateva momente de respiro?

Abba canta si ea in fundal si eu va scriu… Din cand in cand astfel de momente sunt „mana cereasca”, mai ales daca saptamana a fost una plina de evenimente, cu mult de lucru, mult de alergat…  Sigur maine e iar Luni, deci voi fi in din nou pe „baricade” cum imi place sa zic, insa pana atunci hai sa ne relaxam un pic, cine stie poate diseara facem si o plimbare si mai socializam cu vreo prietena pe care nu am mai vazut-o demult si am tot zis ca vom iesi la un suc… 🙂

Voi cum va petreceti o zi de rasfat?

Cris

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: