We don't see the things as they are. We see the things as we are.

Tot pentru sezonul rece foarte bun este si sosul de ciuperci.
Ingrediente:

4kg rosii
1 kg ciuperci
20 de gogosari rosii
1 kg ceapa
500 de ml ulei
sare

Rosii vor fi date prin separator (sau le puteti oparii un pic, decojii, si apoi curata de simburi,insa innarmati-va cu multa rabdare) si apoi puneti sucul la foc. Se curata ciupercile proaspete si se fierb cu putina sare. Apoi scurse, vor fi date prin masina de tocat. Tot prin masina de tocat, dati ceapa (ca sa nu va usture ochii tinete-o inainte in apa rece): apoi gogosari. Toate legumele maruntite vor fi puse peste sucul de rosii, si se vor fierbe pana capata consistenteta dorita. Se vor steriliza apoi borcanele sau puneti compozitia fierbinte in borcanele cu capac ce se vor inchide ermetic.

Spor!
Cris

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: