We don't see the things as they are. We see the things as we are.

Perioada de dupa-granite 3

Dupa ce v-ati reinnoit garderoba nitel, poate v-ati facut si o tunsoare noua, o noua culoare la par (atentie la exagerari, nu treceti de la brunet la blond decolorandu-va parul chiar daca pe moment pare o idee buna, in definitiv parul nu are nici o vina pentru situatia creata de ce sa va razbunati pe el decolorandu-l ;))

E momentul sa abordati partea practica a despartirii, aveti abonamente care trebuie trecute pe numele vostru? Faceti-o! Administratorul stie ca la intretinere va fi doar o persoana? E momentul sa afle! Oricum lumea va afla deci, de ce sa va ascundeti? E doar o etapa care se incheie.

Pentru a preintimpina intrebarile de dupa gen: invariabilul de ce? Vorbiti cu una dintre batranele din zona, trebuie sa fie macar una cu care va intelegeti, si cu siguranta, gura lumii a fost pornita, pana la sfarsitul lunii, vestea a facut deja inconjurul zonei si ati scapat de raspuns la intrebarii… cel putin pe moment… 😉

De obicei cam in aceasta etapa va cuprinde nostalgia, adica nu a fost totul asa urat nu-i asa? Daca initiativa despartirii v-a apartinut, aduceti-va aminte ce anume va facea nefericita, motivele nu prea au disparut, corect? In cazul in care el este cel care a plecat, rezistati tentatiei sa il intrebati ce mai face… asta e! Viata e plina de surprize de unde stiti ca nu va asteapta si o supriza placuta cum ar fi un posibil partener, chiar asa imediat aici?

Granita intre ce a fost si ce este si ce va fi este destul de greu de respectat, insa pastrati-o, daca ati ajuns la faza de despartire, mutat separat, insemna ca lucrurile chiar nu mergeau ce sens are sa ma amagiti? Daca singuratatea va chinuie chemati-va prietenele la o petrecere in pijama, cu siguranta o sa va ridice moralul. Poate ca o parte sunt casatorite, cu copii, insa mai sunt si cateva celibetare, corect? Nimic nu poate fi mai bun, tonic decat o alta partenera ce se afla intr-o situatia asemenatoare…
Cris

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: