We don't see the things as they are. We see the things as we are.

Zarurile

In primul rand scuze celor care au intrat pe site sperand ca am postat cate ceva si eu am fost… lipsa la apel. Viata mea s-a reasezat pe alt fagas din nou si aveam nevoie de un pic de timp sa ma adun de pe unde eram imprastiata…

Zilele trecute meditam cat de greu este sa jonglezi intre lucrurile care „trebuie” facute si lucrurile care iti fac placere sa le faci…. intre tiparele pe care le impune societatea si intre ce simtim de fapt, intre cum e viata noastra si cum am vrea sa fie ea, intre ce putem schimba si ce nu depinde de noi.

Personal gasesc cea mai frustranta partea care nu depinde de noi, cand tot ce putem face este sa speram, sa ne rugam sa o ia spre drumul pe care noi il dorim.

Sigur pentru multi sa faca deosebirea intre ce poate fi schimbat si ce ne-a fost luat deja din mainii e deja un lucru deosebit, mare; si multi nu aveam calitatea de a face deosebirea intre cele doua lucruri.

Apoi frustrant mai este sa accepti ca asta e… nu putem merge pe drumul pe care ne imaginam ca il vom parcurge,ce ne-am propus sa il strabatem; si ca uneori drumul nostru poate ocoleste putin destinatia finala…

Continui sa cred ca desi nu putem prevedea care parte a zarurilor o vom vedea maine, daca reusim sa nu ne pierdem intre „the bumps of the life” si sa ramanem noi, fideli noua insine, si sa continuam sa mergem inainte chiar si atunci cand am obosit si ne intrebam daca toate astea isi au sensul… cu toate astea… cealalta parte a zarurilor… cea castigatoare e doar la o aruncatura distanta… tot ce trebuie e doar sa mai dau o data cu zarul, asa puternic si increzatori in noi si in ce ne dorim!

Cris

Comments on: "Zarurile" (3)

 1. Servus, Cristina

  Iti urez succes in ceea ce faci.
  Personal, ma simt obligata sa accept ideea ca nu toti de pe aceasta planeta pot avea totul sau pot face ce isi doresc mereu.
  Pentru ca unul sa castige, altul trebuie sa piarda.
  Da, nu este un fair game pentru toti.
  I say, live and let live.

 2. Sunt de acord ca unii dintre noi obtinem lucrurile mai usor ca altii, si intradevar in viata mai facem si compromisuri, insa cred ca daca ne dorim ceva cu adevarat si facem ce depinde de noi sa il avem pana la urma il vom obtine.
  Cred ca atragem in viata noastra exact pe ce ne centram.
  Daca ne este teama de esec, el va veni, daca in schimb vedem fiecare lovitura a vietii ca si o oportunitate de a ma invata ceva, de a ne imbunatatii, atunci lucrurile dorite vor aparea in viata noastra. Sigur, poate nu cand ne asteptam sau nu sub forma pe care ne-am imaginat-o, insa raman o optimista convinsa. 🙂

 3. Multumesc pentru comentariu. 🙂

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: