We don't see the things as they are. We see the things as we are.

La zoo

Vreau sa va scriu azi despre o metoda mai traditionala de a ne petrece timpul liber, insa foarte relaxanta, si intr-o zi de canicula, o plimbare intr-o zona plina de verdeata, o sa va umple de energie, deci azi voi scrie despre plimbarea la… gradina zoologica. 🙂

Duminica trecuta m-am decis sa fac o vizita intr-un loc mai inedit, nu la strand cum era prima mea intentie ci la… gradina zoologica! Nu mai fusesem acolo de… pe vremea cand eram copil, si ce tineam minte era 2 custi mici in care se aflau 2 lei jigariti, costelivi, murdari care incercau si ei sa miste in aceea zona minuscula, deci am iesit de acolo deprimata de-a binelea.

De aceasta data la initiativa unei prietene, am zis… hai la zoo, deci de dimineata am luat-o lipa, lipa spre zoo (nu de alta, dar, masina e in service.. 😉 )


Aici surprizele au fost placute, intradevar gradina zoologica fusese renovata. Nu sunt foarte multe animale, insa s-au straduit sa creeze un mediu cat mai „natural” cu putinta pentru bietele animale.

Puteti vedea de la tradiotionalele capre (la care copii se inghesuiau sa le dea biscuiti), la ursii care stateau frumos in 2 labe, doar, doar cineva le mai arunca o bucata de paine sau un mar, la maimutici ce au fost greu de hotografiat, ca numai nu stateau locului,la ponei, la broaste testoase, lebede gratioase, struti, iepuri, caprioare, chiar si un cangur cu puiutul lui, etc.

Va puteti face o idee privind fotografiile.

Deci daca vreti sa petreceti o zi frumoasa de duminica spre deliciul copiilor dumnevoastra mergeti la gradina zoologica din Timisoara. Erau o multime de parinti cu copii, si exista chiar si un loc special amenajat pentru ei cu tot felul de leagane, plus vreo 3 acvarii mai mari cu reptile si pestii… deci se merita sa faceti drumul pana acolo!

Cris

Comments on: "La zoo" (1)

  1. Si mie imi place sa ies cu baiatul meu la gradina zoologica, desi la final cand il treb ce i-a placut cel mai mult, imi spune ca i-a placut locul de joaca de la intrare. 🙂 Mai astept sa creasca pentru a aprecia ocazia de a vedea pe bune animalele si pasarile mentionate de tine mai sus.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: