We don't see the things as they are. We see the things as we are.

Supergirl

M-am trezit in aceasta dimineata cu zambetul pe buze, poate de unde ieri nu am facut altceva decat sa dorm. Adunasem multa oboseala, nu doar pentru ca am trecut prin multe ci pentru ca dupa 2 saptamani de framantari am reusit sa imi mai descopar o fantoma, ce ma tinea agatata de… trecut, deci cu inima cat un purice am infruntat-o, asumanandu-mi riscul de a fi vulnerabila.

Voi tine minte sfatul terapeutului meu intotdeauna, se rezuma la o singura propozitie: pune pestele pe masa! Ce inseamna asta? Simplu, arata-ti teama, durerea celuilalt, si o sa fiti surprinsi cat de empatici pot fi cei de langa noi daca renuntam la masca de femeie perfecta, puternica.

Desigur, nu avem garantii ca cel de langa noi va raspunde pozitiv insa oricum mai devreme sau mai tarziu va afla ce ne framanta, sau care este motivatia din spatele actiunilor noastre… deci nu credeti ca e mai bine sa afle de la voi? 😉

Ce am invatat zilele astea nou? Sa inveti sa te ierti pe tine indiferent cat de multe greseli ai facut! Suna simplu, insa nu este deloc, mai ales daca ai mesaje de genul : Be Strong, Be Perfect!

In definitiv trecului este important prin prisma lectiei ce ne-o da, nu credeti? 🙂

Cris

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: