We don't see the things as they are. We see the things as we are.

Relatiile… de ce?

Am fost intotdeauna fascinata de relatiile dintre oamenii, despre felul in care se formeaza unele legaturi, se desfac prietenii si se refac, uneori anumite persoane ne hranesc o anume nevoie in noi, ea fiind implinita mergem apoi mai departe si treptat ne intrebam cate de multe am eu in comun cu aceasta persoana?

Lasand la o parte afinitatile gen: setul de valori comune, chimia, impartirea aceluiasi hobby, aceeasi tel final, momentul si locul as zice ca sunt iar foarte importante.

In mod suprinzator daca ele nu sunt atunci cand simtim nevoia, restul devine brusc lipsit de importanta. Si uite asa persoane care nu au nimic in comun, isi impletesc viata doar pentru ca simt nevoia aceeasi apropierii, pentru ca poarta in ei aceeasi foame de contact uman, sau pur si simplu pentru ca isi doresc aceeasi lucru si momentul este cel oportun pentru amandoi.

Nu am reusit sa gasesc aceea formula magica care tine doi oameni impreuna, care le ofera ceea ce isi doresc dntr-o relatie, ce stiu insa sigur este ca vointa joaca un rol important. Relatiile dintre oamenii in trecut erau aranjate de parinti, de alte interese, apoi am crescut si ne-am lasat ghidati de sentimente, dragostea jucand un rol important, apoi lumea s-a schimbat din nou si noi o data cu ea si alte interese au luat locul dragostei, uneori chiar cele practice de natura strict materiala.

Lumea este intr-o continua schimbare si noi o data cu ea… criteriul de alegerele a unui partener se tot modifica, se adauga unele lucruri, se scot altele, un factor important mai este si varsta, cu siguranta la 20 si ceva de ani ne dorim unele lucruri, ce la 30 si devin brusc de o mai mica importanta… deci dragele mele voi, ce calitati ati dori sa aiba partenerul vostru? Cum ati dori sa arate?

Daca ar fi mosul sa va aduca un cadou frumos sub forma unei relatii noi, cum ati dori sa fie ea? Daca deja sunteti prinse intr-o relatie, cum ati dori ca relatia existenta sa se modifice? Sunteti implinite de relatia in care sunteti? De ce?

Cris

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: