We don't see the things as they are. We see the things as we are.

Cutii

Se apropie Sfintele Sarbatori de Pasti si ca marea majoritate a femeilor de pe la noi, am zis macar un pic sa imi fac ordine prin casa, asa printre picaturi, din cauza programului incarcat…. si tot mutand lucrurile dintr-o parte in alta, am realizat cat de mult suntem programati ca si copii sa nu ne bucuram de viata, sa amanam trairea lucrurilor bune, ce ne fac placere, pentru un moment incert din viitor.

In copilarie nu doar o data auzeam sfatul mamei… nu purta rochia cea frumoasa acum, o pastram pentru ocazii speciale, frumos in dulap, nu purtam pantofii noi decat daca mergem undeva si dragele mele… de cate ori nu v-ati cumparat o rochie ce v-a placut un mod special si apoi ati pus-o in dulap asteptand acel moment magic cand o sa aveti nevoie de ea…. si timpul a trecut, poate ne-am mai ingrasat, poate a iesit din moda si ea a ramas in tot acest timp in dulap asteptand… sa fie purtata.

Zilele trecute ma uitam la aparatele ce au darul sa ne faca viata mai frumoasa, mai usoara gen uscatorul de par, mouse-ul nou cumparat le tineti inca un cutii? Spunand de maine voi incepe sa ma coafez, de maine o sa utilizati mouse-ul wireless?

Extrapoland un pic cate din lucruri ce va fac placere le faceti de fapt? Cate locuri ce ati dorii sa le vizitati le-ati vazut?

La polul opus cate din lucrurile ce nu le mai utilizati inca le tineti in ideea ca poate candva… va vor fi de folos. Si asta cu toate ca ati citit nu doar un articol care avea aceeasi mesaj: aruncati ce nu mai folositi, lasati in pace trecutul sa puteti face loc noului in viata voastra, prosperitatii?

Cu toate acestea noul ne sperie, suntem atat de obisnuiti sa fim nefericiti incat prea multa fericire ne sperie si cumva tot amanam lucrurile minunate ce le-am putea lasa ne umple viata, asteptand un moment mai bun… Insa, ce ziceti… de prezent? 😉

Cris

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: