We don't see the things as they are. We see the things as we are.

Esarfa

O buna parte dintre cei care imi cititi postarile nu ma cunoasteti, poate ati ajuns sa ma cunoasteti prin intermediul acestui blog… am fost o fetita timida, cu nasul in carti, care prefera sa evadeze in lumea lor decat sa faca fata lumii reale, am plecat de acasa devreme pe la 18 ani prima oara, apoi la 19 ani… dupa cum realizati nu pentru ca as fi avut o viata usoara… insa m-am agatat mult timp de ideea ca toate lucrurile ma rog intari si sub multe aspecte asa a fost, am invatat sa zambesc cand imi venea sa plang, am invatat apoi ca plansul nu te face slaba… ci din contra ca in a fi vulnerabil in fata altora care rad, a iti exprima suferinta, sentimentele, a iti asuma riscuri inseamna de fapt a trai, ca din asta e de fapt esenta vietii.

Obisnuiam sa imi citesc horoscopul, fiind leoaica imi scria ca imi plac culorile puternice si in mod deosebit portocaliu… in acel moment adolescenta fiind il detestam si ma intrebam, cum se pot insela in halul asta?

De fiecare data cand imi cumparam ceva roz, imi aminteam de un incident… o studenta de a mea, cam la vreo 40 de ani, mi-a aratat o data un costum roz ce abia si-l cumparase, mi-a placut croiul insa am strambat din nas la culoare… roz?!? Cred ca aveam o figura foarte sugestiva pentru ca mi-a zambit si mi-a zis: asteapta, o sa ajungi sa iti placa si rozul… si ei bine dragele mele, ia ghiciti ce culoare au multe dintre hainele cumparate in ultima vreme? Roz!

Mai mult decat atat… am fost la mare intr-o scurta vacanta… (o sa va postesc mai multe intr-o alta postare) si mi-am cumparat o esarfa mare, lunga… portocalie, un portocaliu viu, plin de flori…. si o ador…. deci se pare ca chiar daca mai tarziu, ajungem sa fim acolo unde ne era menit sa fim, ajungem sa fim o esarfa portocalie… 😉

Cris

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: