We don't see the things as they are. We see the things as we are.

Dupa un mariaj esuat si cateva relatii sau tentative de relatie, m-am gandit sa imi scriu cateva reguli de care ar trebui sa tin cont daca imi doresc o relatie de durata, care ar fi acestea?

1. Comunicarea intr-o relatie este foarte importanta si onestitatea castiga intotdeauna, deci adevarul oricat de crud ar fi este de preferat in locul unei minciuni frumoase
2. Nu readuce in discutie greseli din trecut, traieste in present si lasa greselile trecutul… in trecut.
3. Lasa deoparte lumea intreaga insa niciodata partenerul, o relatie care nu este intretinuta se va rupe indifferent cat de puternica a fost ea la un moment dat. Invatati sa ascultati, multe dintre problemele din cuplu pot fi usor rezolvate daca invatam doar sa ascultam.
4. Cel putin o data pe zi, spune ceva frumos partenerului. Un compliment poate insenina ziua celuilalt. Efortul nu este mare, deci ce ziceti incercati?
5. Nu lasati monotonia si rutina sa intervina intre voi. Distractia este importanta, cel putin o data pe saptamana faceti ceva amuzant. Radeti impreuna.
6. Intr-o relatie exista doua persoane, pentru a convietui in armonie avem nevoie de rabdare si perseverenta.
7. Oricine greseste, deci admite si cere-ti scuze (nu astepta sa fi prins!)
8. Faceti dragoste, daruiti-va unul altuia momente de intimitate, in plus nu uitati de faptul ca e cel mai bun antidepresiv, te scapa de hiperglicemie, scade de riscul de infart cu 50% si uite asa beneficiile continua.
9. Sinceritatea economica este importanta, finantele sa fie la vedere si impartiti responsabilitatea cheltuielilor casei. Un partener care e tot timpul obosit ca munceste prea mult nu este amuzant, si cat de usor va este sa fiti relaxata cand va gandititi ca vine intretinerea?
10. Problemele dintre noi vor fi discutate doar de noi si rezolvate impreuna, influentele prietenelor, rudelor nu sunt intotdeauna benefice.

Lista poate continua, insa cred ca am prins cateva dintre elementele cheie pentru ca convietui frumos cu partenerul, iubitul, logodnicul sotul… voi ce ati mai adauga? Sau din contra ce ati dori sa lasati deoparte si de ce?

Cris

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: