We don't see the things as they are. We see the things as we are.

Un pic de vacanta…

Acum vreo saptamana am fost intr-o vacanta foarte scurta la Marea Neagra. Nu mai fusesem acolo de foarte multa vreme, de fapt cred ca sunt mai bine de 15 ani. Mi-a trezit atat de multe amintiri. Cand eram copil obisnuiam sa vorbesc marii in gand. 🙂

Am prins ceva oferta last minut pe net si uite asa am luat bilete si am pornit via litoralul romanesc. Drumul lung, foarte lung trenul cu o intarziere de 2 ore la dus si vreo 3 ore juma la intoarcere. Timp de citit o carte si inceput alta. 😉 Insa supriza a fost ca era aer conditionat. Adica cel putin la cuseta era. Deci a fost suportabil.

Am fost la Neptun. Este o statiune frumoasa, cu multa verdeata. Plaja a fost si ea cu nisip fin si relativa curatenie. Am prins si zile cu valuri (unde am sarit intr-o veselie in sus peste valuri) si zile mai line cand am putut inota. La insistenta prietenei mele am inchiriat o bicicleta dubla sa ne plimbam prin statiune, uite asa abilitatile mele de sofer s-au dovedit foarte folositoare… insa cu siguranta am nevoie de mai mult sport dupa vreo 45 de minute de pedala eram toata o apa, rosie in obraji.

Am admirat frumusetea lebedelor pe lacul din statiune, va atasez si voua o poza, sa va puteti bucura de aceeasi priveliste ca si mine 😉


Si plimbarea cu trenuletul/minicarul a fost interesanta. Insa Jupiter, Venus erau mult prea asemanatoare adica aceesi tipuri de magazine, restaurante, deci nu pot spune ca am fost foarte impresionata. Insa pentru cateva zile m-am rupt de rutina si mi-a prins foarte bine.

Cris

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: