We don't see the things as they are. We see the things as we are.

Toamna

Toamna ma face asa melancolica, ganditoare… deci aici sunt niste ganduri… ce imi zboara prin minte…

A trecut ceva timp de cand nu am mai scris, in parte pentru ca nu am avut timp, in parte pentru ca nu aveam multe de impartasit…. Contempland lumea, oamenii din jurul meu… ma gandeam… definim oameni ca fiind normali, atunci cand ei fac, simt, actioneaza cum fac majoritatea… si atunci ei sunt normali. Ceilalti care ies din tipar, care aleg alta cale sunt „ciudati” le punem etichete, ii izolam, des nici nu ne batem capul ce se ascunde in spatele comportamentului lor. La drept vorbind de ce am face-o? Ei sunt cei… ce nu sunt in „regula”… Atunci cand ne punem macar problema descoperim ca sunt chiar interesanti… si parca devin „tolerabili” parca nu mai sunt asa de ciudati.

Apoi v-ati gandit vreodata cand de inspaimantatoare pot fi cuvintele magice: te iubesc? Ca da, ne bucuram sa le auzim, apoi ne cuprinde teama… ce inseamna ele de fapt? Inseamna ca ar trebui sa fim altii? Mai responsabili? Ca ar trebui sa ne pese, sa ne agitam mai mult? Ar trebui sa ne pregatim pentru a fi raniti? Sa fim dezamagiti? Cuvinte ce ne dau energie, ce ne motiveaza insa in aceeasi timp care ne dau fiori… Dragostea… un cuvant cu o semnificatie asa puternica… care muta muntii si ii pune la loc…

Apoi ma gandeam… trecutul e mort, viitorul incert, ramane prezentul: acum si aici! De ce ne e asa teama sa il traim? De ce fugim de viata? De tot ce are ea de oferit? Bun sau rau? Uneori raspunsul la intrebare e chiar in fata noastra… alteori ne aduce doar mai multe intrebari… e drumul fiecaruia trasat deja? Daca da, atunci ce sens mai are toata lupta? De alege, gandii, a face?

Astept sugestii, raspunsuri… sau si mai multe intrebari 😉
Cris

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: