We don't see the things as they are. We see the things as we are.

Zilele trecute am citit o reteta ce mi-a facut cu ochiul si m-am decis sa o incerc deci tocanita de pui cu bere: 🙂
Ingrediente:
– 600 de grame de piept pui dezosat
-1 legatura ceapa verde
– 1 ardei gras
-1 ardei iute
-rosii vreo 3 -4 depinde cat sunt de mari
-o lingurita oregano
-jumatate de legatura patrunjel
– sare si normal o cana de bere 😉

Am dat legumele prin robot si le-am maruntit (nu iubiti deja reteta? ;), intre timp intr-o tigaie am fript puiul taiat cubulete, l-am scos afara si am pus in loc legumele la calit cam vreo 15 minute, apoi am pus carnea, cana de bere inca vreo 10 minute. Am tocat bine patrunjelul, l-am pus si pe el vreo cateva minute si… gata! O bunatate de tocanita sa te lingi pe degete!
Normal ca daca nu va place mancarea picanta, sariti peste ardeiul iute.
PS: Eu nu gatesc cu rosii cu pielita, aveam puse la borcan de asta vara, deci daca puneti rosii proaspete nu uitati sa dati pielita jos (adica le puneti un pic in apa fierbinte, coaja plesneste si dupa e usor de dat jos).
Pofta buna!
Cris

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: