We don't see the things as they are. We see the things as we are.

Primii pasi

Unul dintre lucrurile pe care le gasesc cel mai dificile in viata sunt primi pasi, indiferent ca vorbim de o noua cariera, invatarea unei limbi straine, o noua relatie, un nou proiect; inceputul e un amestec de entuziasm, efort, teama de esec, etc.
Fiecare face fata diferit, unii refuza sa se implice, sperand ca nu vor fi obligati sa o faca, altii se avanta cu mult entuziasm si realizeaza pe parcurs in ce s-au bagat, altii inainteaza prudent incercand sa vada unde ar fi cel mai bine sa puna piciorul ca drumul sa fie cat mai usor.

Daca exista vreo formula magica? Nope, nu cred ca e. Sigur te poti ancora cat vrei de zona ta de confort, insa daca doresti sa progresezi tot va trebui sa iti asumi riscuri si sa speri ca lucrurile se vor termina bine; poti sa faci calcule peste calcule, incercand sa prevezi orice posibil pericol si sa iti consumi energia in aceasta directie; poti sa te arunci in apa sperand ca pe parcurs vei invata sa inoti, poti sa iti petreci viata facand planuri sa iti plangi de mila si sa nu faci niciodata nimic sa schimbi lucrurile si asa mai departe.

Ce va pot zice cu siguranta este ca pe parcurs lucrurile devin mai usoare, suntem programati sa ne agatam de familiar si sa facem ce putem sa il „conservam” insa daca ne dam o sansa cu siguranta putem trece peste aproape orice provocare, cu rabdare, perseverenta, sprijin, primii pasi sunt doar o etapa de tranzitie spre ceva mult mai bun decat ce ati avut deja. 😉

Cris

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: