We don't see the things as they are. We see the things as we are.

Strop de roua

Fir_Iarba_Cu_Roua_bigUndeva in lumea asta mare, exista pace si liniste … inca nu am gasit acel loc, insa sper ca intr-o zi sa ajung acolo, pana atunci stau si astept… ce? Nu stiu … poate ca eu sa ma schimb… sa nu mai fiu asa visatoare, sa nu mai fiu asa de sensibila… poate ca intr-o zi o sa cresc mare. Cat de greu este sa cresti?

Greu, e greu sa cresti… pentru ca ar insemna sa renunt la o parte din mine, si mi-a fost asa greu sa raman unde sunt, sa ma pot opri din drum sa zambesc unui copil ce se plimba cu bicicleta si o intreaba pe mama tot felul de lucruri ce te fac sa te intrebi… da… are dreptate oare de ce oamenii zambesc cand sunt fericiti?

Apoi mi-a fost dificil sa imi pastrez capacitatea de a vedea florile inflorite cand ma plimb cu catelul, chiar daca a fost o zi grea, sa am puterea sa ma opresc, sa le privesc asa.. doar pentru cateva secunde, frumusetea lor sa imi umple sufletul si sa imi dea acel impuls sa las deoparte lucrurile ce ma framante si sa pot privi cerul ce e inca senin chiar daca la mine in suflet ploua.

Unii m-au acuzat ca traiesc intr-un glob de sticla ce nu are nimic de a face cu lumea reala, si da partial au dreptate, pentru ca am ales sa las deoparte ce e urat, mercantil, sa vad dincolo de fatada acra a vanzatoarei plictisita de ce face, de spranceana ridicata a unei vecinei… insa asta nu inseamna ca acolo afara din glob nu stiu ca exista durere, uratenie, egoism, doar ca eu am ales sa vad chiar si acolo unde poate altii nu ar vedea nimic pozitiv, un strop de roua ce straluceste in lumina unei alte zile, unei zile mai bune…

Cris

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: