We don't see the things as they are. We see the things as we are.

Viata

Zilele trecute citeam cateva randuri… nu cred ca am dat like… poate, nu stiu, insa mesajul l-am tinut minte… ca nu conteaza cat trece timpul, unele rani nu se vindeca, ci doar noi crestem si privim lucrurile diferit.
Si mi-a ramas in minte… Ma gandeam oare… e asa? Oare se inseala? … insa se pare ca avea dreptate… durerea ramane aceeasi, aceeasi zvacnet de durere, doar noi suntem altii, invatam sa ramanem calmi chiar si atunci cand ar trebui sa ne infuriem, invatam sa zambim chiar si cand plangem in interior, invatam sa lasam lucrurile ce conteaza sa ni se scurga printre degete doar pentru ca stim ca cu cat vom lupta mai mult sa le retinem, cu atat mai repede vor luneca, ni se vor scurge printre degete asa cum cum apa se scurge din pumnul nostru inchis, picatura cu picatura… si putem sa ne uitam la pumnul nostru inchis din care ea se scurga sau sa o lasam sa se scurga usor, bucurandu-se pentru o clipa de racoarea ce ne-o aduce ea intr-o zi insorita. Noi decidem. 🙂

Nu credeam ca voi ajunge vreodata la aceea etapa a vietii mele, in care voi putea sa nu ma mai simt responsabila pentru actiunile celor din jurul meu, cand voi putea sa le inteleg atitudinea chiar daca nu le aprob ideile, cand voi ramane alaturi de ei chiar daca stiu ca gresesc, fara sa ma gandesc macar sa le arat ca lucrurile pot fi vazute si din alt punct de vedere. Si da, poti sa speri doar ca ei la un moment dat vor creste si vor realiza ca uneori albul nu e doar alb, ca negrul nu e negrul si ca sunt multe, multe nuante de gri intre… insa la fel de bine exista sansa sa nu realizezi niciodata despre ce e vorba si sa repete la nesfarsit aceeasi greseli.

Cris

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: