We don't see the things as they are. We see the things as we are.

Buna dimineata tuturor!

Stiu este o zi de luni nu de marti… deci nici macar nu pot spune ca ar fi un inceput de saptamana, nici de luna, nici de an… deci voi reincepe sa scriu dupa o absenta de…. am si uitat cate luni!

Si voi incepe prin a va spune cate lucruri am facut vara asta… Excursii? Daaa… o sa va incat cu poze. Unele dintre ele chiar deosebite… de exemplu morile de apa ce tocmai au fost distruse? Se pare ca le-am vizitat la „mustat” ca sa zic asa… adica cu o zi inainte de a se porni ploile ce le-au distrus! 😉 deci poze „fierbinti!”

Apoi in zilele urmatoare voi comenta cartile citite de la „Iubirea nu e de ajuns” Aaron T Beck (cum rezolvi problemele de cuplu cu ajutorul terapiei cognitive), la „Rework” Jason Fried, David Heinemeier… ador abordarea lor.. este o carte din colectia antreprenoriat, insa foarte pe gustul meu… cuvinte simple, idei clare, etc… sau clasica „Mentalitatea Invingatorului”, Carols S Dweck. (Cartile de literatura citite stand la plaja le trec cu vederea sunt distractive cand nu te poti concentra pe altceva, insa cand nu iti vezi capul de treaba nu as recomada sa va pierdeti timpul cu ele, si e toamna, deci sezonul vacantelor e duuus!)

Apoi vara asta am mai lucrat la un curs de.. „Business Communication”, ce va prinde urmatoarele parti: cum facem o prezentare (a unui produs, a unei firme), termeni din engleza economica (negocierea), cum interpretam un grafic, o diagrama si vom incheia cu discutii libere, exercitii audio pe aceasta tema. Pentru copii am achizitionat multe, multe carti interesante cu parti audio si exercitii. 😉

Pentru cei pasionati de gastronomie ca si mine… am o multime de retete… unele imbunatatite, altele culese de prin carti, reviste, sau on line. Sa vedeti salata cu avocado si peste ce buna e! Si simpla de gatit! 😉

Deci va promit o toamna interesanta! Pline de evenimente! 🙂

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: