We don't see the things as they are. We see the things as we are.

„Rework”

Dupa cum am promis voi scrie despre cateva dintre cartile citite in aceasta vara si care mi-au placut. Incep cu „Rework”, e scrisa de fondatorii de la 37signals, o firma de software, acum cunoscuta ca si basecamp; de ce incep cu ea? Sa vedem:

-daca nu aveti timp foarte mult pentru lectura cum patesc si eu destul de des, e cartea potrivita pentru voi, capitolele au cateva pagini si nu se leaga intre ele… in plus e o idee mare si lata dezvoltata pe parcursul capitolul deci daca sunteti foarte obositi cu siguranta puteti urmarii ideea fara probleme.

– este o carte cu idei clar conturate si un limbaj simplu, deci fara cuvinte pompoase, termeni de specialitate si alte lucruri ce pot ingreuna lectura

-ador ideile din aceasta carte pentru latura practica a lor, indiferent ca esti propietarul propriei afaceri, un simplu angajat sau la inceput de drum, gasesti abordari pentru tot felul de situatii. Enumar aici doar cateva: bucura-te de anonimatul inceputului si ajusteaza produsul in permanenta, de ce? Chiar nu vrei sa te urmareasca toata lumea atunci cand pui bazele afacerii tale; inceputul e momentul sa iti asumni riscuri fara sa iti faci griji cate faci de ras, sa nu iti fie frica sa impartasesti din secretele afacerii tale, (asta pe cand marile companii promoveaza secretul ca arma!), sa nu iti fie teama sa iti expui defectele, sa elemini elementele ornamentale si sa folosesti ceea ce ai, daca vrei sa atragi atentia cuiva e stupid sa faci acelasi lucru ca si toti ceilalti si alte idei de acest gen.

Am fost bucuroasa sa descoper ca o parte dintre ideile raspandite de ei le aplic deja de ceva vreme si inca vreo cateva „hints”-uri 😉 E o carte din colectia antreprenoriat insa se aplica in viata de zi 🙂 profitati de reducerile ce le au multe edituri si cititi-o! 🙂

Cris

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: