We don't see the things as they are. We see the things as we are.

Public speaking

Voi incepe saptamna nu prin a va vorbi de vreo carte, un articol sau vreo reteta minune descoperita in ultima vreme ci de a va vorbi de o persoana: Andy Szekely. Cine este el? Dupa cum apare si pe blogul lui: este speaker, autor, trainer, consultant pentru performanta personala, comunicare, persuasiune, public speaking leardship. http://www.andyszekely.ro/blog/

Ma numar printre persoanele care desi au timp liber limitat, atat cat pot mai citesc un articol, o carte sau in cazul acesta niste lectii video gratuite in efortul de a imi imbunatatii stilul de lucru, abordare, calitatea vietii de zi cu zi, in diverse domenii, de la psihologie, la economie, la gastronomie, etc. Rasfoind diverse siteuri am ajuns si la pagina lui.Si dupa cateva articole pe diverse teme am dat si peste unul dintre proiectele lui, un test ce iti identifica minusurile in ceea ce priveste vorbitul in public si… abordarea stilului C.R.O.C.A.N.T.

Ce inseamna asta? Un stil de exprimare clar, riguros, complet, aplicabil, cu elemente noi si sa nu uitam incadrarea in timp. Chiar daca nu suntem toti manageri in firma, tot avem nevoie sa fim capabili sa comunicam si sustinem cu argumente punctele de vedere, indiferent daca este o sedinta, un eseu la scoala sau o discutie privata cu prietenii. Lectiile invatate in cele 7 scurte video (de la 5 la 10 minute) ne sunt folositoare.

Mi-au placut felul amuzant si usor de tinut minte „CROCANT”, limbajul simplu si argumentele aduse… deci daca dispuneti de 10 minute din timpul vostru va recomand sa vi le petreceti ascultand materialul oferit de Andy Szekely.
Cris

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: