We don't see the things as they are. We see the things as we are.

E un titlul de carte ce probabil nu as fi ales sa il am in biblioteca daca nu ar fi fost mentionat in atat de multe lucrari de educatie financiara, ca si in clasica si traditionala „Tata bogat, tata sarac”, e o carte ce am citit-o cu multa placere, este un pamflet la adresa noastra, a oamenilor de rand.

Actiunea se desfasoara in Babilon de unde si titlul carti si ofera o multime de sfaturi folositoare sub forma unor patanii a unor personaje pitoresti. Din cele cateva sfaturi culese am ales cateva ce mi-au fost dragi pentru ca le consider foarte practice:

– economisiti macar 10% din ce castigati lunar cel putin un an de zile,
– cu suma ce ati adunat-o pe parcursul unui an investiti cu multa atentie in domenii care va sunt familiare, punand astfel banii la „munca”
-nu mentineti un standard de viata ce va depaseste cu mult puterile, ci adaptati-va la realitate si alte asemenea povete pline de talc pe parcursul unor povesti savuroase in renumitul si bogatul Babilon.

Cu siguranta nu se ridica la nivelul altor carti de educatie financiara insa merita citita, mai ales ca povestile „luneca” cu multa usurinta la un sfarsit de saptamana la padure de exemplu! 😉

Cris

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: