We don't see the things as they are. We see the things as we are.

Iubesc… camerele goale

Iubesc camerele goale. Azi am descoperit asta. De ce? Poate pentru ca sunt pline de promisiuni. Poti sa le umpli cu ce vrei tu! Lucruri bune sau rele, amintiri ce te fac sa zambesc, flori, animale, copiii… sau pur si simplu sa le lasi goale sa vezi cu ce le vei umple pe parcursul vietii. Nu exista reguli. Cine a zis ca… o camera goala nu e frumoasa?
Ce nu e bine la cele pline? E… Simplu… fiind deja pline, unde mai pui noul? Ele aduc doar stagnarea… ce e acolo, va ramane acolo si… cam atat… asa ca intr-un muzeu! Sigur istoria e importanta, pentru ca cel mai bine invatam din greseli… insa la fel de important e sa ne lasam imaginatia sa zboare. Sa creeze ce ar vrea sa creeze si sa nu ii cream bariere… deci… iubesc camerele goale!

Mi-a luat o buna parte din viata sa invat un adevar simplu si dureros.. nu poti crea fara sa distrugi.. uneori ca sa poti zbura o parte din tine trebuie sa moara si metamorfoza doare! Insa cu intelepciunea anilor de acum adaug… doare si mai mult neputinta, punctul mort, dincolo de el nu mai e nimic… deci uneori un pic de durere, inseamna ca suntem inca vii si inca, inca invatam!
Asa ca acum in prag de an nou… va doresc camere goale! Sa le umpleti cu ce vreti voi! Doar aveti grija sa faceti loc la nou. Si pentru asta o camera goala e perfecta!
Craciun fericit tuturor!
Cris

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: